• ORZECHY PISTACJOWE SUROWE - KUFEREK SMAKU

PISTACJE ŁUSKANE Pistacje idealnie sprawdzą się jako zdrowa przekąska, ale również jako dodatek od jogurtu, zup, czy też domowych pasztetów. Świetnie komponują się z rybami, sałatkami, zapiekankami, a także z pesto. Znakomicie łącza się z czekoladą. Pistacje będą ciekawym dodatkiem do serników, babeczek, a nawet lodów.

WAGA
20.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 15
Poczta Polska 15
Kurier 17
Poczta Polska (Pobranie) 20
Paczkomaty InPost (Pobranie) 20
Kurier (Pobranie) 22
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.25 kg

Zamówienie telefoniczne: 601498660

Zostaw telefon

PISTACJE ŁUSKANE

Pistacje idealnie sprawdzą się jako zdrowa przekąska, ale również jako dodatek od jogurtu, zup, czy też domowych pasztetów. Świetnie komponują się z rybami, sałatkami, zapiekankami, a także z pesto. Znakomicie łącza się z czekoladą. Pistacje będą ciekawym dodatkiem do serników, babeczek, a nawet lodów.

Składniki

Pistacje łuskane

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Wartość odżywcza

produktu

w 100 g

w porcji 50 g

%RWS*
w 50 g

Wartość energetyczna

2576 kJ 621 kcal

1288 kJ
311 kcal

16 %

Tłuszcz

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone

48,5 g

6,1 g

24,3 g

3,0 g

35 %

15 %

Węglowodany

- w tym cukry

18,9 g

16,4 g

9,5 g

8,2 g

4 %

9 %

Błonnik

6,1 g

3,1 g

-

Białko

24,2 g

12,1 g

24 %

Sól**

0,02 g

0,01 g

< 1 %

Witaminy i składniki mineralne

w 100 g

w porcji 50 g

%RWS* w 100 g

Potas

1090 mg

545 mg

55 %

Magnez

158 mg

79 mg

42 %

Żelazo

6,7 mg

3,4 mg

48 %

Możliwe naturalne odchylenia.

*RWS - Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).

Informacje o alergenach

W zakładzie pakowane są również: sezammigdałyprodukty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie