-
MIGDAŁY BLANSZOWANE - KUFEREK SMAKU
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Duża dostępność 54 szt. |
Waga | 0.6 kg |
Kod kreskowy | 5903678885083 |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 601498660
Zostaw telefon |
Migdały stanowią doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek, lodów, a także do sałatek owocowych, potrawek, farszy, dań z makaronu oraz ryb i mięs. Migdały mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych.
Składniki
Migdały blanszowane
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Migdał jest naturalnym źródłem:
> Magnezu - który przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni oraz układu nerwowego
> Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, paznokcie, skórę oraz w utrzymaniu prawidłowego widzenia
> Żelaza -pomaga w transporcie tlenu, prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny
> Fosforu - wspomaga utrzymanie zdrowych kości i zębów
Wartość odżywcza produktu |
W 100 g |
W porcji 50 g |
%RWS* w 50 g |
Wartość energetyczna |
2393 kJ / 572 kcal |
1197 kJ / 286 kcal |
14 % |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
52 g 4,74 g |
26 g 2,37 g |
37 % 12 % |
Węglowodany - w tym cukry |
20,5 g 4,2 g |
10,3 g 2,1 g |
4 % 2 % |
Błonnik |
12,9 g |
6,5 g |
- |
Białko |
20 g |
10 g |
20 % |
Sól** |
0,04 g |
0,02 g |
< 1 % |
Możliwe naturalne odchylenia.
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie.
*RWS - Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
Informacje o alergenach
W zakładzie pakowane są również: sezam, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.